Kikkeliskokkelis

lauantai 5. huhtikuuta 2014

Vinkkejä Kantsun ostamiseen

Saipa asuu Lappeenrannassa
Viime aikoina sosiaalista mediaa on puhututtanut tapaus, jossa Lappeenrantalaistoimittaja yritti ostaa kantsua. Urheasta yrittämisestä huolimatta rohkea toimittaja ei onnistunut tehtävässään.

Asia alkoi pohdituttamaan meitä täällä menestysblogissa ja päätimme itsekin selvittää asiaa. Soitimme alan johtavalle asiantuntijalle Arkansasin yliopiston suomalaisuustutkimuskeskuksen kahvilan keittäjälle Mari Huoneelle. Haastattelimme häntä ja kysyimme miten Kantsua sitten tulisi ostaa:
Erkkikin on kirjoittanut
 väitöskirjan

Hei Mari. Olet tutustunut Suomea ravisuttaneeseen Kantsugate-skandaaliin?

Joo. Olen tutustunut. Väitöskirjani aiheesta valmistunee vuoden loppuun mennessä.

Millaisia tunteita ja ajatuksia tapaus on herättänyt sinussa.

Todella kummallinen tapaus kaiken kaikkiaan. Kantsun hankkimiseen pätevät ihan tavalliset markkinalait. Täytyy käyttää asianmukaisia kanavia; laillistettuja myyjiä ja välittäjiä. Ei voi vaan mennä kyselemään sekavilta lappeenrantalaisilta pipopäiltä. En millään saa päähäni, miksi toimittaja oli päätynyt tähän menettelytapaan.

Kuinka kallista Kantsu on tällä hetkellä?

Tällä hetkellä keskimääräinen annos Kantsua maksaa hieman päälle 200 000 euroa. Sillä saa sitten itselleen kolme huoneellista aitoa Kantsua ja keittiön kaupan päälle.

Kuinka pitkälle tälläinen annos riittää?

Tarkoitat varmasti kysyä, kauanko tälläinen määrä riittää päihdyttävän tunteen aikaansaamiseksi. Ostohetkellä ja seuraavan viikon aikana huuma saattaa olla melkoisen suurikin, mutta pikkuhiljaa tunne tasoittuu, kun käyttäjän keho tottuu ja kehittää toleranssin Kantsun päihdyttävälle vaikutukselle. Sen jälkeen huuman saamiseksi käyttäjän on hankittava enemmän Kantsua. Yksi ratkaisu tähän on hankkia itselle pieni kasvimaa tai vaikkapa varastotila.

Kapteeni Koukku
Voidaan siis sanoa, että Kantsuun voi jäädä koukkuun?

Fyysisesti Kantsu ei aiheuta minkäänlaista riippuvuutta. Ihminen on kuitenkin psykofyysinen kokonaisuus. On mahdollista, että ihminen jää koukkuun Kantsun aiheuttamaan tunteeseen. Siitä sitten alkaakin ikävä kierre. Pahimmassa tapauksessa saattaa käydä niin, että lomatkin vietetään Kantsussa. Ei viitsitä enää lähteä ulkomaille. Siellä kun ei ole saatavilla sitä Kantsun aiheuttamaa tunnetta.

Voiko Kantsua saada niin paljon, että se aiheuttaisi yliannostuksen?

En ole kuullut yhdestäkään tapauksesta. Aika sekavaa se toiminta saattaa Kantsussa olla, mutta haluan kuitenkin korostaa ettei meidän tietoomme ole tullut yhtään yliannostustapausta. Se ei tietenkään tarkoita sitä, ettei niitä olisi koskaan ollut.

Kuinka helppoa sanoisit Kantsun hankkimisen sitten olevan?

Noh. Koko Kantsun hankkiminen on tietenkin aivan mahdotonta, mutta toisaalta pieni palanen yleensä riittää. Sanoisin, että Helsingissä on paljon luotettavia välittäjiä ja hankkiminen on helppoa. Lappeenrannassa se varmasti on hieman hankalampaa, mutta ei tietenkään mahdotonta. Modernissa maailmassa luulisi hieman yksinkertaisemmankin toimittajan osaavan ottaa yhteyttä Helsingin alueella toimivaan kiinteistönvälittäjään. Kyllä Kannelmäessä kiinteistöjä riittää. Pitää vain käyttää oikeita kanavia.
Kannelmäen Sitra-tori


Kiitos paljon. Tämä oli todella valaisevaa.

Ei kestä kiittää. Kirjoitatte hienoa blogia. Kiitos teille siitä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti