Kikkeliskokkelis

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Javier

Me täällä menestysblogissa saamme kiitettävän paljon fanipostia. Suurin osa viesteistä tulee sähköisessä muodossa, mutta aina välillä toimistomme postiluukkuunn tulee ihan perinteistä etanapostiakin. Useimmiten palaute on positiivista ja varsinkin naisten lähettämät alastonkuvat ilahduttavat aina toimistomme arkea. Toisaalta haluaisimme nyt kohteliaasti pyytää "Pälkäneen Eläkeelläolevien Nuorten IlmailuSeuraa" lopettamaan lennokkaiden kuvien lähettelyn toimistomme sihteerille Irmalle.

Harva posti on kuitenkaan herkistänyt blogimme asiantuntijoita kuin kirje, jonka saimme nuorelta
Javier-pojalta tämän viikon alussa. Vapaasti suomennettuna kirje eteni seuraavalla tavalla.


Hola asiantuntevat menestyjät!


Olen tulevaisuuden menestyjä Kolumbiasta. Elän yhdessä äitini ja aasimme kanssa keskellä aurinkoista favelaa. Elämä on auvoisaa ja aurinkoista, vaikka aasi ryyppääkin usein ja minä joudun tekemään hänen työvuoronsa hiilikaivoksessa. Se on rankkaa, koska olen usein väsynyt jo tehtyäni oman 14-tuntisen työvuoroni lenkkitossutehtaalla.

Olen kuitenkin miettinyt, että kenties elämässä voisi olla muutakin kuin pelkkää auringonpaistetta, lenkkitossuja ja äidin pesemistä puutarhaletkulla hänen palattua työstään paikallisessa ostoseksiviihdyttämössä. Siksi pyydänkin teiltä vastausta minua pohdituttaneeseen aiheeseen. Miten minustakin voisi tulla kaltaisenne menestyjä?

Javier- 8v



Vastasimme Javierille seuraavalla kirjeellä, jonka haluamme jakaa myös sinulle rakas blogimme lukija. Vain sen takia, että sinäkin ansaitset menestystä, auringonpaistetta ja lämpimiä lihapullia elämääsi.

 


Rakas fani.


Hienoa, että seuraat blogiamme. Olet siten jo nyt matkalla kohti menestystä. On vaikea antaa mitään yksiselitteisiä ohjeita menestymiseen, mutta yritämme antaa sinulle pieniä suuntaviivoja siitä, mihin suuntaan voisit elämääsi viedä.

Tällä hetkellä käytät paljon aikaasi työskennellen muiden ihmisten hyväksi. Lopeta se heti. Vanha kiinalainen menestyjäsananlasku kertoo kolmesta demonista, jotka on surmattava menestyäkseen. Nämä demonit ovat tietyst perhe, ystävät sekä lemmikkieläimet.

Menestyminen vaatii runsaasti rahaa eli massia. Nykyinen työsi ei tuota sinulle tarpeeksi tuloja. On myös hyvä tunnustaa se fakta, ettet ole tuosta enää nuoremmaksi muuttumassa. Nyt tulisi takoa rahaa vielä kun olet nuori ja vetreä eikä sinua voida tuomita oikeudessa aikuisena. Suosittelemme jokaiselle tulevalle menestyjälle omaa yritystoimintaa. Mikään ei motivoi niin paljon kuin rahan tekeminen omaan taskuun. Voisit esimerkiksi käyttää nykyistä työtäsi lenkkitossutehtaalla hyväksesi ja sitä kautta kuljettaa valtiosi päävientituotetta kokaiinia ympäri maailmaa. Muistathan kuitenkin ottaa yhteyttä paikalliseen huumekartelliisi väärinkäsitysten välttämiseksi.

Menestyjälle on tärkeä ottaa kaikki mahdollinen irti käytössä olevista resursseista. Tällä hetkellä äitisi työskentelee paikallisessa ostoseksiviihdyttämössä. Miksi? On sulaa hulluutta antaa jonkun tuntemattoman ottaa välityspalkkio äitisi tekemästä työstä, kun tuo palkkio voisi ihan yhtä hyvin mennä sinun taskuusi. Äitisi myyminen ei ole sen haastavampaa kuin polkupyöränkään. Jos myyntityö ei ole sinulle tuttua, suosittelemme vierailua paikalliseen kirjastoon, josta pitäisi löytyä aihetta käsitteleviä oppaita.

Todellinen menestyjä muistaa aina kunnioittaa mentoriaan. Sitä ihmistä, joka on antanut hänelle lähtökohdat ja valmiudet menestyä. Muistathan siis lähettää asiaankuuluvat 5% kaikista tuloistasi meille tänne menestysblogiin. Tilinumeromme on FIOP-35800-48649005.

Terveisin Hyvänmielen menestysblogi

PS. Muistathan käyttää leivinjauhetta kohtuudella. Leivonnaisiin on hyvä saada tiettyä ilmavuutta, mutta liika on aina liikaa. Myös leivonnassa.

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla kysy menestyjiltä postausta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista ja palautteesta. Palautteen runsaan määrän takia emme ehdi vastaamaan kaikille henkilökohtaisesti. Yleisellä tasolla kehoitan kuitenkin jatkossakin seuraamaan blogia ja tykkäämään meistä facebookissa.

    VastaaPoista